Starea de seara

    Din zori și până după miezul nopții Radio Aquila îți oferă emisiunile care îți crează starea perfectă pentru ați susține activitățile din orice moment al zilei. Din iunie 2017 am împărțit ziua în 6 paliere orare, fiecare din ele având un nume și o structura a playlist-ului proprie, creând astfel 6 emisiuni zilnice.

Ne pregătim pentru ziua de mâine!

    După o zi grea, în care ai muncit peste orele de program sau ai învațat peste limita maxim admisă, este momentul să-ți liniștești nervii, iar momentul ăsta se Numește Starea de seară, și se întâmplă de luni până joi de la 20:00, numai la Radio Aquila. Cum se face asta? Se face ascultând în mare parte, muzică veche, dar și câteva melodii din muzica nouă și recapitulând evenimentele zilei, sau, discutând pe marginea articolelor amuzante din presa zilei, împreună cu cel care realizează această emisiune, și anume Claudiu, care încearcă să te pregătească pentru somnul revigorant și bine meritat, oferinduți starea perfectă pentru asta.

    De oarece, după  cum tocmai am spus că emisiunea are deja un moderator, sper că-ți dai seama că nu este cazul să mai depui nici un CV aici. Totuși încearcă; dacă ești mai bun decât actualul, nu este exclus să-l înlocuim cu tine. 

Istoricul emisiunii

    Emisiunea este atât de veche, încât nu se mai știe data la care a fost difuzată prima dată. Totuși unii din ascultătorii fideli, își mai amintesc că au ascultat-o și în preașma anului 2012.

    În primăvara anului 2018 formatul emisiuni a suferit o modificare majoră, jumatate din emisiune având un caracter de talk show, aceasta fiind postată pe canalul de Youtube al postului de radio, sub forma de podcast, pe care îl puteți asculta aici.

    Mai jos găsiți înregistrări ale emisiunii din primavaraanului 2016.