Contacteaza Radio Aquila

Moda scrisorilor in plic s-a dus, ca sa nu mai vorbim de serviciile postale; de aceea, credem ca adresa exacta nu te ajuta cu nimic. Pentru a lua legatura cu postul de radio online Radio Aquila, iti punem la dispozitie pe aceasta pagina, cateva modalitati moderne si foarte rapide de a ne contacta.

Avem un numar de telefon

Daca vrei sa ne transmiti ceva, direct sau indirect, foloseste-te de urmatorul numar de telefon: +40 765 206 206
Numarul este valabil pentru apeluri telefonice, mesaje SMS, dar si pentru aplicatiile WhatsAp, iMessage, Facetime, Viber si Facebook Messenger.

Suntem si pe Skype

Skype este una din cele mai rapide cai de a comunica cu noi. Apasa butonul de mai jos si poti sa ne scrii, sau chiar sa ne suni, fara a necesita adaugarea in lista ta de prieteni! Promitem ca nu te vom deranja cu mesaje promotionale, daca nu esti in lista noastra. Pentru a ne scrie sau suna prin skype, este necesar sau chiar obligatoriu sa ai pe dispozitivul tau instalata aplicatia.

Posta electronica

Folosestete de email pentru a ne transmite ceva interesant! Ai la dispozitie cateva adrese care vor duce mesajul tau la timp si la adresa exacta.

  • office@radio-aquila.ro
  • redactie@radio-aquila.ro
Paraste-ne lui sefu!

Nu dorim sa te suparam dar daca se intampla asta, iti punem la dispozitie email-ul sefului pentru a te plange de prestatia sau comportamentul nostru: dar daca totusi suntem pe placul tau, nu te retine sa i-o spui.

  • manager@radio-aquila.ro

Formular de contact

Daca iti este mai usor, iti punem la dispozitie un formular de contact. completeaza formularul si dorintele tale ajung pe biroul nostru de lucru intr-o secunda.

Prenume (obligatoriu)

Numele (obligatoriu)

Companie (optional)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj