Despre Radio Aquila

    A fost conceput la inceputul anilor 90, din dragoste pentru fenomenul radio, revitalizat in Romania dupa Revolutie, in ideea de exprimare libera prin muzica si cuvant. Din lipsa de capital financiar si insuficienta maturitate a membrilor echipei de realizatori, pana la concretizarea proiectului au trecut cativa ani, prima emisie live datand din 26 iunie 1993, moment din care opt pusti cu varste intre 11 si 17 ani au batut campii FM-ului o vara intreaga, dand viata unui post de radio pirat denumit la acea vreme – Radio Aquila 50&1. Distractia a durat putin, pe 14 septembrie toata gasca a mers la scoala, iar emisia a fost suspendata, pana in iulie 1996, cand a fost reluata cu un emitator mult mai puternic, care acoperea o mare parte a capitalei Romaniei.
    Din luna noiembrie a anului 2006, pana-n prezent, Radio Aquila transmite 24 de ore din 24, exclusiv online, cea mai buna selectie de melodii din toate genurile, din muzica noua dar si din muzica veche, incercand sa creeze un liant intre generatiile anilor 70, 80, 90 si cea din prezent.
    In vara anului 2014, cu ocazia impliniri a 21 de ani de la prima emisie, am prezentat pe scurt istoria acestui post de radio intr-un material audio, pe care va invitam sa-l ascultati dand click pe player-ul de mai jos!

    Povestea continua si-n prezent. Ascult-o aici!