Pe cuvant de castigator

Pe cuvant de castigator!

    Din data de 15 noiembrie, pana pe 16 decembrie, la Radio Aquila se desfasoara cel mai mare concurs organizat pana acum pe acest post de radio.
    In urma unei extrageri, care se va transmite incepand cu ora 10:00 in direct in cadrul unei emisiuni speciale, pe 16 decembrie poti castiga unul din cele trei produse pe care le punem in joc.:

 • o Boxa inteligenta Google Home mini
 • un Solid-State Drive (SSD) Kingston UV500, 240GB, SATA III, 2.5″
 • sau o pereche de Casti audio Sony WH-CH500B, Wireless, Bluetooth, NFC, Negru

Regulamentul concursului

    In fiecare zi, incepand din 15 noiembrie pana pe 15 decembrie, la radio Aquila se va difuza de cel putin trei ori pe zi in intervalul orar 06:00-22:00, un cuvant numit “cuvantul zilei”, acesta trebuind scris impreuna cu datele tale de contact, in formularul de mai jos. Inainte de a apasa pe butonul “trimite” te rugam sa verifici inca odata informatiile trecute in formularul de inscriere, sa bifezi produsul pe care doresti sa-l castigi si sa citesti regulamentul si conditiile de participare si de desfasurare ale acestui concurs! Pe 16 decembrie de la ora 10:00, asculta emisiunea speciala, in care se va face extragerea castigatorului! Nu tine telefonul departe de tine pentru ca daca esti cel extras, vei fi sunat de realizatorii emisiunii, pentru a confirma castigarea concursului!

Formularul de inscriere

  Prenumele (obligatoriu)

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Numarul de telefon (obligatoriu)

  Cuvantul zilei (obligatoriu)

  Alege premiul (obligatoriu)
  Boxa inteligenta (wireless)Solid-state drive (SSD)Casti audio

  Bifeaza daca accepti regulamentul si conditiile de desfasurare ale acestui concurs!


  Va dorim, mult succes!