Regulament concurs

Regulamentul si conditiile de participare si de desfasurare

Concursul “Pe cuvant de castigator!” se desfasoara in perioada 15 noiembrie 2018-16 decembrie 2018, cand se va organiza extragerea castigatorului, extragere transmisa in direct la Radio Aquila intr-o emisiune speciala, incepand cu ora 10:00. Concursul este realizat exclusiv de Radio Aquila, premiul fiind oferit din fonduri proprii, fara ajutorul nici unui sponsor.
Ca orice concurs si acesta are un set de reguli si conditii de desfasurare, pe care va rugam sa il cititi cu atentie, inainte de a va inscrie si de a bifa casuta din formular prin care acceptati ca sunteti pe deplin de acord cu acesta.

Regulamentul concursului

 1. Asculta Radio Aquila, si afla cuvantul zilei!
 2. Intra pe pagina concursului si completeaza formularul de inscriere cu informatiiile solicitate, inclusiv cuvantul zilei auzit de tine!
 3. Alege unul din cele trei produse pe care doresti sa-l castigi!
 4. Dupa ce citesti “regulamentul si conditiile de desfasurare ale concursului” bifeaza casuta daca esti de acord cu acestea!
 5. Dupa ce mai verifici inca odata daca ai completat toate campurile corect, trimite-ne formularul apasand butonul “trimite”!
 6. Asculta emisiunea speciala din 16 decembrie
 7. daca numarul tau de inscriere este extras, raspunde la telefon

Conditii de participare si desfasurare

 1. concursul se organizeaza doar daca:
  • a. sunt inscrise mai mult de 10 persoane
  • b. functioneaza liniile telefonice
  • c. conditiile de difuzare in direct pe radiosunt optime
  • d. modalitatile de extragere a castigatorului functioneaza corect
  • e. alti factori de natura tehnica nu impiedica desfasurarea si transmiterea pe radio a concursului
 2. In cazul in care concursul nu se desfasoara la data programata initial, acesta va fi reprogramat, daca toate conditiile de la punctul de mai sus sunt indeplinite.
 3. Radio Aquila va difuza de cel putin 3 ori pe zi in intervalul orar, 06:00-22:00, in fiecare zi incepand din 15 noiembrie pana in 15 decembrie inclusiv, un cuvant numit “cuvantul zilei”
 4. Se pot inscrie in concurs toate persoanele care:
  • a. Au implinit 14 ani
  • b. au domiciliul pe teritoriul Romaniei/
  • c. nu sunt colaboratori Radio Aquila
  • d. nu sunt rude de gradul unu cu nici un colaborator Radio Aquila
  • e. nu au mai castigat un concurs la Radio Aquila in ultimele trei luni
 5. Pentru a participa, trebuie sa:
  • a. completati formularul de pe pagina concursului cu informatii reale
  • b. sa completati campul atribuit cuvantului zilei cu cel auzit la radio
  • c. sa va alegeti premiul
  • d. sa trimiteti formularul o singura data
 6. Nu sunteti inscrisi in concurs daca:
  • a. informatiile solicitate pentru completarea formularului sunt incomplete sau eronate
  • b. cuvantul zilei scris in formular nu este cel difuzat pe radio
  • c. cu un al doilea formular de inscriere, valabil ramanand primul
 7. Dupa trimiterea formularului de participare, in maxim 24 de ore veti primi un email prin care se confirma inscrierea in concurs si care va contine numarul de inscriere.
 8. Daca dupa 24 de ore de la trimiterea formularului nu primiti email de confirmare, nu incercati sa-l mai trimiteti inca odata, ci scrieti-ne la office@radio-aquila.ro
 9. In cazul in care trimiteti formularul de inscriere de mai mult de doua ori, se va considera abuz si se va recurge la eliminarea dvs din concurs.
 10. Extragerea castigatorului se va efectua intr-o emisiune speciala si se va transmite in direct pe radio.
 11. Extragerea castigatorului se va realiza cu ajutorul site-ului random.org si se va face pe baza numarului de inscriere a participantilor.
 12. Persoana care corespunde numarului de inscriere extras, va fi apelata telefonic in direct, in timpul emisiunii, la numarul furnizat prin formularul de inscriere. Apelul si convorbirea cu ascultatorul se vor transmite in direct pe radio.
 13. Persoana al carui numar de participare a fost extras, va mai fi apelata doar odata, daca nu raspunde la primul apel. Fiecare apelare va avea o durata de cel putin 40 secunde.
 14. In cazul in care persoana apelata nu raspunde nici la al doilea apel, se va regurge la efectuarea unei noi extrageri.
 15. Se va extrage un singur castigator valabil, caruia i se va oferi un singur premiu, cel pe care l-a marcat in formularul de inscriere.
 16. Premiul este validat daca:
  • a. persoana apelata raspunde la apelul telefonic
  • b. persoana de la telefon este cea care apare in formularul de participare
  • c. persoana apelata raspunde intrebarilor si solicitarilor in direct pe radio, realizatorilor emisiunii speciale
  • d. se constata ca este respectat in totalitate punctul 4 al regulamentului de desfasurare al acestui concurs
 17. Castigatorul extragerii acestui concurs, va oferi intr-o convorbire privata, ulterioara apelului din timpul emisiunii, adresa la care va fi trimis premiul castigat, precum si alte informatii necesare livrari acestuia.
 18. Produsul care face obiectul premiului oferit castigatorului acestui concurs, va fi comandat de Radio Aquila in numele castigatorului, direct la unul din magazinele care il comercializeaza, furnizand acestuia, doate informatiile puse la dispozitie de castigator, pentru a i se livra premiul.
 19. Radio Aquila va achita toate costurile aferente achizitionari si livrari produsului care face obiectul acestui premiu.
 20. Premiul va fi livrat la adresa castigatorului de catre firma de curierat cu care colaboreaza comerciantul.
 21. Radio Aquila nu isi asuma raspunderea daca intervin intarzieri in timpul livrari de catre curier, pentru deteriorarea ambalajului ori a produsului care face obiectul premiului,.
 22. Garantia sau alte acte si documente ale produsului care face obiectul acestui premiu vor fi pe numele castigatorului.
 23. In cazul unor defectiuni ale produsului care face obiectul acestui premiu, Radio Aquila nu se angajeaza sa se ocupe de returnarea acestuia la comerciant sau de trimiterea lui in service.