Contacteaza Radio Aquila

Moda scrisorilor in plic s-a dus, ca sa nu mai vorbim de serviciile postale; de aceea, credem ca adresa exacta nu te ajuta cu nimic. Pentru a lua legatura cu postul de radio online Radio Aquila, iti punem la dispozitie mai jos cateva modalitati moderne si foarte rapide de a ne contacta..

Contacteaza-ne pe Skype

Skype este cea mai rapida cale de a comunica cu noi. Apasa butonul de mai jos si poti sa ne scrii, sau chiar sa ne suni, fara a ne avea in lista de prieteni! Promitem ca nu te vom adauga noi in lista daca nu soliciti asta si ca nici nu te vom deranja cu mesaje promotionale, daca nu esti in lista noastra. Este necesar sau chiar obligatoriu sa ai instalata aplicatia skype pe dispozitivul tau.

Scriene un email!

Daca vrei sa transmiti un comunicat oficial, sau sa comunici ceva redactiei folosind email-ul, iti punem la dispozitie urmatoarele adrese:

  • office@radio-aquila.ro
  • redactie@radio-aquila.ro
Te-am suparat cu ceva? Paraste-ne lui sefu!

Nu dorim sa te suparam dar daca se intampla asta, ai la dispozitie adresa sefului pentru a te plange de comportamentul nostru.

  • manager@radio-aquila.ro

Formular de contact

Daca iti este mai usor, iti punem la dispozitie un formular de contact. completeaza formularul si dorintele tale ajung pe biroul nostru de lucru intr-o secunda.

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj